Heb je zin om er samen even tussenuit te gaan? Een stedentrip naar Frankrijk zal je vast en zeker goed doen. Alleen is er dan nog de vraag, waar ga je heen? Middels dit artikel krijg je een paar leuke tips van trips die je echt eens gemaakt moet hebben! Veel mensen houden er van om dit mooie land te bezoeken. Parijs is dan ook wel de bekendste stad waar al heel veel mensen zijn geweest. Het is tevens ook de Franse hoofdstad en heeft veel mooie bezienswaardigheden die je ook niet wilt missen.

Bezoekje brengen aan Nice

Nice is ook een mooie stad in Frankrijk waar het hele jaar door veel toeristen komen. Het is gelegen aan de mooie Côte d’Azur. Als je een dagkaart hebt dan kun je daar bijv. voordelig musea bekijken, misschien is dat wel wat voor jou? Het kan ook zijn dat je liever gaat winkelen, lekker naar het strand gaat of de natuur gaat bezichtigen. De stad Nice heeft het in ieder geval allemaal in zich en daar kun jij dus echt gaan genieten van de stedentrip.

Bezienswaardigheden Frankrijk

Tijdens je stedentrip kun je erg veel doen. Zo kun jij lekker uitwaaien aan het strand, de romantiek in Parijs ervaren, Disneyland bezoeken, een tocht maken langs de wijngaarden, musea bezoeken, lekker winkelen, alles is mogelijk! Maar wat zeker een bezoekje waar is, zijn de volgende dingen:

  • De Eiffeltoren, prachtig om daar van dichtbij foto’s te maken dus vergeet je camera niet!
  • Het Louvre, ook hier is erg veel te zien voor jong en oud wat je niet mag missen!
  • De mooie stranden, lekker zonnen of wandelen, voor ieder wat wils!

Als je met de kinderen gaat dan zullen zij ongetwijfeld naar Disneyland willen. Daar ga je vaak geen dagje naar toe, maar een heel weekend of een week, daar is namelijk erg veel te zien en beleven.

De trip plannen

Je bent je aan het oriënteren op een stedentrip naar Frankrijk, gelukkig geldt er maar een korte reistijd. Je kunt zowel met de auto, met het vliegtuig als met de trein de steden bezoeken. Bekijk op je gemak wat voor jou de mogelijkheden zijn en dan kun je alles plannen. De stedentrip zelf kun je ook al georganiseerd boeken en dan wordt alles voor jou geregeld. Maar wellicht vind jij het leuker om Frankrijk te bezoeken en zelf per dag te bekijken wat je gaat doen of bekijken. In ieder geval ga jij het in Frankrijk zeker naar je zin hebben want er is voor jong en oud erg veel te beleven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here