Je hebt zin om vakantie te vieren in Frankrijk maar waar kies je dan voor? Er zijn echt veel opties en het is echt aan jou om na te gaan wat er bij je past. Sommige mensen houden van alle luxe en willen in een hotel overnachten, anderen trekken liever rond en willen het liefst zo dicht mogelijk bij de natuur slapen. Ga daarom eens na wat je graag zou willen en met onze informatie kun je misschien nog beter een keuze maken van wat er bij jou past.

Vakantiewoningen

Het voordeel van vakantiewoningen in Frankrijk is dat je echt alle kanten op kunt. Je kunt bij een grote organisatie huren, bijv. een huisje op een park, maar je kunt ook een huisje huren van particulieren. Een grote villa, of een bungalow of een chalet, het kan allemaal. Er zijn ook mensen die graag rondtrekken en dan voor een bed and breakfast kiezen. Je hebt zoals je kunt zien dus veel mogelijkheden qua huisjes, en het is ook leuk om af te wisselen.

Overnachten in een hotel

Als je van luxe houdt, dan is het overnachten in een hotel in Frankrijk een goede keuze. Je hebt dan diverse opties, je kunt daarbij denken aan alleen ontbijt erbij voor een vaste prijs, of ook avondeten en andere zaken. All inclusive wordt dan ook vaak gekozen en dan weet je van tevoren waar je aan toe bent.

Kamperen of de camper

Mocht je van de natuur houden en willen kamperen dan kan dat ook. Of je trekt er met de camper op uit en dan kun je zelf bekijken waar je wanneer blijft in Frankrijk. Dit is ook een leuke manier om het land te leren kennen en leuke plekjes te ontdekken. Ga vooraf dan wel goed na waar je mag overnachten en rijden. In Frankrijk gelden namelijk ook milieuzones waar je je ook met de camper goed aan moet houden!

Wat kies jij?

Misschien wil je het allemaal wel eens proberen, maar de kans is groot dat je eerst een hotel kiest, toch wel fijn als alles is geregeld en je in de ochtend een heerlijk ontbijtje kunt nuttigen als je wakker bent. Maar als je liever dagjes weggaat en zelf voor eten wilt zorgen e.d. dan kun je ook een vakantiewoning kiezen. Vaak is een vakantiewoning ook wel goedkoper als een hotel, maar kies waar jij je goed bij voelt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here