Hoe leuk is het om samen met je partner en/of samen met je kinderen naar Disneyland Parijs te gaan? Voor velen is het een droom die uit gaat komen en dat kan voor jou ook! Je kunt er een weekendje naar toe, of een week, het is maar net wanneer je kunt gaan! In ieder geval is het de moeite waard om er meer over te weten te komen dus lees snel verder zodat jij ook de magie van Disneyland Parijs gaat ontdekken.

Met het gezin op reis

Het is altijd fijn er samen even tussenuit te gaan, en wat dacht je dan van Disneyland Parijs? Je kunt er een praatje maken met Donald, knuffelen met Mickey Mouse, grappen maken met Goofy en dan komen alle dromen van je kinderen in één dag uit! Het hele gezin zal plezier hebben voor tien want dit is echt heel mooi om mee te mogen maken. In totaal zijn er wel meer dan vijftig attracties en die zijn gericht op alle leeftijden zodat niemand wat tekort gaat komen!

Verblijf in Disneyland

Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten in Disneyland. In totaal zijn er namelijk 6 hotels waar je kunt overnachten. De hotels hebben allemaal een eigen thema en zo kun jij zelf kiezen welke accommodatie het beste bij jullie gezin past. Ook kun je daarvoor naar je budget kijken want het is heel verschillend wat het per weekend of nacht kost. In ieder geval zal je profiteren van iedere nacht die je er gaat beleven want je bent heel dichtbij alle Disney figuren. Daarnaast zijn er online vaak leuke kortingen waar je op in kunt spelen en dan kun je voor een leuke prijs naar Disneyland Parijs.

Bezoek het resort

Je kunt ook kiezen voor het Disney Nature Resort. Het zijn 2 gezellige resorts, je bent dan in het midden van de natuur. Een mooi zwembad, leuke bosactiviteiten of ga je liever naar de Villages Nature Paris? Daar is namelijk een verwarmd subtropisch zwembad wat ook zeer aangenaam is!

Welke parken bezoek jij in Disney?

In totaal heeft Disneyland Parijs twee parken en dat zijn het Disneyland Park zelf en het Walt Disney Studios Park. Bij het eerste park kom je in aanraking met verschillende landen en een eigen thema. Ook ga je lekker op avontuur in het Wilde Westen! Bezoek je liever de wereld van de film? Dan kun jij het 2e park bezoeken. Je gaat hoe dan ook een geweldige tijd hebben daar of elders in Frankrijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here