Er zijn veel leuke dingen die je kunt doen tijdens je vakantie in Frankrijk. Maar wat dacht je van surfen? Of een wandelvakantie of een fietsvakantie? Het kan in dit mooie land allemaal dus lees maar eens door wat je er zoal kunt doen. Vervolgens kun je je keuze maken en de nodige voorbereidingen treffen zodat je jouw vakantie kunt inplannen. Je hebt alle tijd om na te gaan wat er bij je past en je kunt het een ook met het ander combineren als je niet kunt kiezen, of wanneer je nog meer avontuur wilt. 

Surfen is een aanrader

Als je iets wilt doen tijdens je vakantie in Frankrijk wat erg populair is, dan is surfen echt een aanrader! Je kunt daarvoor dan het beste naar de zijde van de Atlantische Oceaan. Ook voor kinderen is dat de moeite waard want er worden vaak surfkampen georganiseerd. Tussen de 15 en 26 jaar is dat echt een leuke bezigheid om voor een kamp te kiezen, je kunt dan onder begeleiding van professionals alles leren. Een voorbeeld is Seignosse in Frankrijk waar ieder jaar veel mensen naar toe gaan! Jouw verblijf is dan ook geregeld in een mooie villa en verder kun je lekker genieten van het strand, de zon, de zee en het surfen natuurlijk!  

Wandelvakantie in Frankrijk

Lekker er op uit trekken, rugzak mee met wat eten en drinken en dan genieten van de natuur in het bijzondere Frankrijk. Ieder gebied heeft je ieder seizoen weer wat nieuws te bieden. Er zijn tochten die je eindeloos laten genieten van mooie en wisselende landschappen en bergen. Zelf beginnen en een route kiezen kan, maar je kunt ook een meerdaagse wandelreis kiezen die is georganiseerd. In totaal zijn er wel meer dan 18.000 km wandelroutes die zijn gemarkeerd. Daarom is het wel aan te raden om een kaart mee te nemen zodat je weet waar je je bevindt.  

Fietsvakantie in Frankrijk

Als je liever gaat fietsen in plaats van wandelen dan is een fietsvakantie in Frankrijk ook zeker een aanrader. Je kunt er zelf op uit gaan, maar je kunt ook een georganiseerde vakantie boeken, voor een groep bijvoorbeeld. Ga de heuvels op een andere manier bekijken en beklimmen en geniet van het mooiste uitzicht wat je krijgt als beloning voor je mooie klim! Houd het klimaat goed in de gaten voordat je je reis plant en dan ga jij nog meer genieten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here