Actieve vakantie Frankrijk

actief in frankrijk

In Frankrijk kun je op diverse manieren een actieve vakantie doorbrengen.

Wandelen in Frankrijk

Frankrijk biedt het meest uitgebreide netwerk van wandelpaden van Europa. De geschatte lengte van al deze paden is 200.000 km. Het landschap van Frankrijk biedt volop keus; van genoeglijke wandelingen door vlak land, via het wat stoerdere werk over groene heuvels tot het klauterwerk in de midden- en hooggebergten.

Fietsen in de zon

Relaxte tochtjes maken en genieten van de omgeving, de zon, de geluiden en de geuren. Of met de ATB de onverharde paden opzoeken en de spieren uit de ruststand halen. Alleen erop uit of in een groep? Geen probleem, alles is mogelijk. Op alle niveaus en naar alle windstreken.

Wintersport in Frankrijk

Wintersport in Frankrijk staat bekend om de grote aaneengesloten skigebieden. Bovendien liggen de skigebieden gemiddeld een stuk hoger dan in bijvoorbeeld Oostenrijk. Het voordeel van de Franse wintersportgebieden is de gemoedelijke sfeer en de onovertroffen Franse keuken gekoppeld aan de mooiste skigebieden.

Golfen in Frankrijk

Golfen in Frankrijk. Een golfreis is een van de talloze redenen om Frankrijk als bestemming te kiezen. Door de sterk stijgende populariteit van de golfsport beschikt Frankrijk inmiddels over meer dan 600 golfcourts. Alternatieve overnachting: boek eens bij een van de duizenden chambres d’hôtes in Frankrijk. Van eenvoudig tot zeer luxueuze kastelen.

Creatieve workshops tijdens de vakantie

Creatieve workshops tijdens de vakantie geven een extra verdieping aan de beleving ervan. Niet zelden kun je jaren later nog dag voor dag voor de geest halen wat je deed, waar je was en wat de omstandigheden waren. Of je nu zingt, schildert, fotografeert, kookt, t’ai-chi- of yogalessen volgt of beeldhouwt.